Lediga jobb

Vi söker nu:

Samordnare till kväll

Shanar vård och omsorg är ett mångkulturellt företag som bygger på en hel syn där grundare och ägare deltar aktivt i företaget. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen utifrån de villkor brukaren har. Vi på Shanar vård och omsorg tycker att det är viktigt att förstå varje människas enskilda behov utifrån kultur, religion och tidigare upplevelser. Vi erbjuder vård på ditt språk och rekryterar personal efter dina önskemål och behov.

Shanar söker omgående Samordnare till vår personalgrupp som arbetar med kunder på kvällstid.

Ditt största ansvar förutom att dagligen planera scheman och personalbemanning är att vara arbetsledare för en egen personalgrupp där det ingår 30-50 anställda. Du ska kunna handleda och följa upp deras dagliga arbete. Du kommer även delta i det praktiska arbetet med våra kunder, d v s omvårdnad och service vid behov. Du har nära kontakt med biståndshandläggarna och går alltid ut till kunderna för uppföljning och när problem uppstår och även när det kommer en ny kund och en genomförandeplan behöver upprättas. Detta innefattar att du har datavana och kan tolka och planera utifrån biståndsbeslut och framförallt ska du kunna se lösningar och tycka att det är roligt.

Vi lägger stor vikt vid anställning av personlighet. För oss är det viktigt att du som vårdpersonal ska ha ett glatt humör, ett genuint intresse och känsla för omsorg om äldre och funktionshindrade. Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt gärna med viss högskolekompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemtjänst. Du är flexibel, ansvarsfull, noggrann och lyhörd. Du är engagerad, har en positiv inställning och tycker om att ha många bollar i luften.

Körkort är ett krav.

Tack på förhand

Kontaktperson:

Firoze Kordbache/ Verksamhetschef

info@shanaromsorg.se

Shanar Vård & Omsorg AB

Direkt: 0735313959 | Besöksadress: Bräckegatan 20

Växel: 08-51062450 | 162 61 Vällingby

Fax Nr:51060352

www.shanaromsorg.se

Datum för publicering 2015-09-24 till 2015-12-30

Undersköterskor med Körkort

Beskrivning/Erfarenhet i branschen:

Vår verksamhet är ett mångkulturellt Vård och Omsorgs företag som består av sjuksköterska, undersköterska och vårdbiträden.. Vi erbjuder all form av vård och omsorg för äldre och funktionshindrad. Arbetsledning och medarbetare har mångåriga erfarenheter samt goda kunskaper inom vård- och omsorg genom tidigare anställningar och utbildningar.Allt arbeta ska utföras med stor respekt utifrån rådande värdegrund med kunden alltid i centrum. Vi värnar om kundens valfrihet. Kvalitet står alltid i fokus.
Vi lägger stor vikt vid anställning av personal. Vi arbetar tillsammans, för att kund, vid önskemål, ska få ett aktivt socialt liv.

Vi söker nu:

Undersköterskor för båda Dag skift och kväll

Shanar Omsorg söker omgående 2 undersköterska för dagsskift och 2 för kvällsskift , Med undersköterska utbildning inom dement som kan prata och skriva på svenska. Tjänsten är till att börja med en timanställning men kan övergå till en tillsvidaretjänst.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Vår målsättning är att ge kunderna en riktigt bra omsorg som är anpassad efter just deras specifika behov.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att stödja och hjälpa äldre och funktionshindrade människor i sin vardag enligt socialtjänstlagens intentioner. Detta innebär att du som arbetstagare ska bevara och utveckla människors egna resurser.
Även bilkörning, leverans av matlådor, larmutryckningar, inköp, städ och tvätt ingår.
I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Beskrivning av kvalifikationer.

Dina personliga egenskaper:

Du som är vård personal ska ha ett glatt humör, ett genuint intresse och känsla för omsorg om äldre och funktionshindrade och vill arbeta med biståndsbedömda insatser hemma hos kund, älskar ditt jobb samt tycker om att lära dig nya saker
Är intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade.
Är fokuserad på uppdraget
Ger de brukare en professionell omvårdnad
Arbetar utifrån den enskildes behov och egna resurser
Har ett stort mått av nytänkande och är flexibel
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga och kvinnliga sökande och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sökande som ej uppfyller annonsens krav kommer ej att beaktas/kontaktas.
Rekrytering kommer att påbörjas innan publiceringens slutdatum så vänta inte med din ansökan.

Övriga villkor:

Erfarenhet av vård och omsorg minst 1 år

Registrera din ansökan med CV nedan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi att du:
beskriver lite om dig själv och vad du har arbetat med
skickar med två referenser
skriver när du kan börjar arbeta

Tack på förhand

Kontaktperson:

Firoze Kordbache/ Verksamhetschef

info@shanaromsorg.se

Shanar Vård & Omsorg AB

Direkt: 0735313959 | Besöksadress: Bräckegatan 20

Växel: 08-51062450 | 162 61 Vällingby

Fax Nr:51060352

www.shanaromsorg.se

Datum för publicering 2014-12-12 till 2015-02-30