Hemhjälp växte och Shanar grundades!

Shanar är ett privat företag som grundades 2010 av Firoze Kordbache, legitimerad sjuksköterska med 30 års yrkeserfarenhet från olika länder. Firoze har alltid älskat att arbeta med äldre människor och personer med funktionshinder – såg ett behov av att ge vård av god kvalitet.

Firozes expertis blev allt mer vård i hemmet, efter att hon såg patienter – särskilt äldre – lämna vårdavdelningen och återvända hem och behovet av vården och stöd kommer att försätta på hemmet. Behovet av hemhjälp växte och Shanar grundades!

Firoze visste att med rätt stöd kan de flesta av de äldre leva ett mer hälsosammare och lyckligare liv i sina egna hem. Men hon visste också att det fanns mycket få företag som erbjuder denna typ av hjälp. Innan företaget grundades tog Firoze kontakt med familjer och äldre personer och undersökte de olika typer av utmaningar som de ställs inför, vikten av hjälp och vilken typ av vård som önskas. Utifrån de undersökningar och utvärderingar såg hon behovet av ett proffessionellt hjälp hos de personer som fortfarande bor i sina hem.

Företaget bygger på viktiga målsättningar och ett av dem är att erbjuda vård, omsorg, och service med hög kvalitet, trygghet och omtanke. Brukaren ska känna sig deltaktig i och kunna påverka utförandet av insatser samt nå en ökad självständighet. Hög kvalite i utvecklingen och i arbetet har sedan start varit en viktig pelare. På Shanar Vård och Omsorg talar man flera olika språk. Företaget erbjuder bland annat hemtjänst, personlig assistans till funktionshindrade samt hushållsnära tjänster och har kunder från hela Stockholm. Hos Shanar är det väldigt viktigt att både brukare, anhöriga och personal får extra omtanke.