Välkommen till Shanar Vård och Omsorg

Vad kan vi göra för dig och din familj?

Shanar vård och omsorg är ett mångkulturellt företag som bygger på ett helhetsyn där grundare och ägare deltar aktivt i företaget. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen utifrån de villkor brukaren har.

För många människor är äldreomsorg i hemmet den bästa lösningen för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Vår expertis ligger i att skräddarsy en anpassad vårdplan med omsorg utifrån din unika situation.

Vi på Shanar vård och omsorg tycker att det är viktigt att förstå varje människas enskilda behov utifrån kultur, religion och tidigare upplevelser. Vi erbjuder vård på ditt språk och rekryterar personal efter dina önskemål och behov.

Shanars filosofi är att alla människor har samma värde och rätt till samma service och omsorg

Som välkomstpaket erbjuder företaget dig laserterapi (för smärt/sår behandling), massage och fönsterputsning. Dessutom får du samma service vid behov

Shanar Vård & Omsorg ger stöd och service alla veckans dagar inom hela Stockholms stad!

 

Vi ser fram emot ett givande samarbete.

Vi på Shanar Vård & Omsorg önskar er varmt välkomna!

Referens

 

Att välja en bra omsorg till sin äldre släkting är idag mycket svårt.Det står mycket om misär i tidningarna om olika omsorgsbolag som vanvårdar deras patienter.

Men jag anser att man måste lyfta dem som är bra också,och därav mitt inlägg.Jag tillsammans med mina 4 systrar har en mamma som lider av hjärtsvikt,njursvikt,diabetes och alla dess åkommer som en 84 årig kan tänkas lida av.Vi valde Shanar Vård & omsorg för deras fantastisk kvalitet, enorm trygghet och omtanken är human.

Vi kan varmt rekommendera er till andra som söker en vårdomsorg av hög klass.                

MVH//Maryam

Referens

Jag har hittat hemtjänstföretaget som passar mig, som möter mina behov, mina styrkor, mina svagheter och framförallt den omsorg jag behöver. Stort tack till Er och ert bemötande                                     

MVH // Esmat

Referens

Jag vill tacka alla på Shanar Vård och omsorg för allt ni gjort för min mamma.

Innan jag valde er tog jag kontakt med flera andra hemtjänstföretag i västra förorterna men ni var snabbast och ringde mig dagen efter jag skickat E-post.

Jag fick genast en varm känsla av att ”brukaren” med familj verkligen stod i centrum.

Ni har alltid hållit kontakt med mig och alltid varit lätta att nå. Mamma behövde inte så mycket hjälp men fick ändå mycket mer än det som var beställt.

Mamma har inte behövt möta olika mäniskor varje dag och jag som enda barnet har kunnat känna mig trygg.

Shanar Vård omsorg är just OMSORG

Tack än en gång

Med vänlig Hälsning

Robert Schwarz

 

                                                                                       

Shanar vård & Omsorg Bräckegatan 20 162 61 Vällingby Telefon 08-510 624 50 E-post info@shanaromsorg.se