Välkommen till Shanar Vård och Omsorg

Vad kan vi göra för dig och din familj?

Shanar vård och omsorg är ett mångkulturellt företag som bygger på ett helhetsyn där grundare och ägare deltar aktivt i företaget. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen utifrån de villkor brukaren har.

För många människor är äldreomsorg i hemmet den bästa lösningen för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Vår expertis ligger i att skräddarsy en anpassad vårdplan med omsorg utifrån din unika situation.

Vi på Shanar vård och omsorg tycker att det är viktigt att förstå varje människas enskilda behov utifrån kultur, religion och tidigare upplevelser. Vi erbjuder vård på ditt språk och rekryterar personal efter dina önskemål och behov.

Shanars filosofi är att alla människor har samma värde och rätt till samma service och omsorg

Som välkomstpaket erbjuder företaget dig laserterapi (för smärt/sår behandling), massage och fönsterputsning. Dessutom får du samma service vid behov

Shanar Vård & Omsorg ger stöd och service alla veckans dagar inom hela Stockholms stad!

 

Vi ser fram emot ett givande samarbete.

Vi på Shanar Vård & Omsorg önskar er varmt välkomna!

Referens

Vår Referens

God Jul Firoze och all trevlig personal hos Shanar! Tack för att ni tar så bra hand om vår Pappa.

Bästa julhälsningar från Alaxander H 

 

Att välja en bra omsorg till sin äldre släkting är idag mycket svårt.Det står mycket om misär i tidningarna om olika omsorgsbolag som vanvårdar deras patienter.

Men jag anser att man måste lyfta dem som är bra också,och därav mitt inlägg.Jag tillsammans med mina 4 systrar har en mamma som lider av hjärtsvikt,njursvikt,diabetes och alla dess åkommer som en 84 årig kan tänkas lida av.Vi valde Shanar Vård & omsorg för deras fantastisk kvalitet, enorm trygghet och omtanken är human.

Vi kan varmt rekommendera er till andra som söker en vårdomsorg av hög klass.                

MVH//Maryam

Referens

Jag har hittat hemtjänstföretaget som passar mig, som möter mina behov, mina styrkor, mina svagheter och framförallt den omsorg jag behöver. Stort tack till Er och ert bemötande                                     

MVH // Esmat                                                                                         

Shanar vård & Omsorg Bräckegatan 20 162 61 Vällingby Telefon 08-510 624 50 E-post info@shanaromsorg.se